Jul 31, 2019

Opozitie rea, opozitie rea, of, of, viata mea.

Opoziție rea, opoziție rea,

Of, of, viața mea.

Cum își justifică Daniel Florea lipsa de activitate în folosul Sectorului în fața electoratului din Sectorul 5?


Fără nici o greață.

Ieri seară, 30 iulie, pe pagina de Facebook a PSD Sector 5 a apărut o postare în care Florea pretinde că a organizat o ședință extraordinară special pentru școala 131 și, fără să precizeze data la care a avut loc ședința, lasă de înțeles că ar fi fost de data recentă. De asemenea, afirmă că proiectul de Hotărâre de Consiliu Local nu ar fi fost votat de consilierii opoziției. [Foto 01]

Puteți vedea în printscreen postarea lui Florea, dar și printscreenuri care dovedesc că acesta încearcă să își justifice lipsa de activitate pe seama consilierilor opoziției.

Găsiți dovezile în galeria foto de pe pagina mea de Consilier Local de pe Facebook [https://www.facebook.com/Dragos.Geamana.Consilier/posts/3264389690252867], pe site-ul Primăriei Sector 5 la secțiunea Ședințe de Consiliu Local și la Secțiunea Procese Verbale de Ședința:

http://sector5.ro/consiliul-local/sedinte-de-consiliu/

și

http://sector5.ro/consiliul-local/sedinte-de-consiliu/procese-verbale-de-sedinta/

iar explicațiile le găsiți mai jos.

 

Ceea ce trebuie să le spună Florea părinților copiilor care învață la școala 131 sunt motivele pentru care un proiect aprobat ințial în data de 31.08.2017 ajunge să înceapă să fie implementat abia la doi ani distanță, în 30.07.2019.

Până să vă răspundă el, vă dau eu răspunsul adevărat: nu e de vina Opoziția rea, of, of, viața mea..

Este de vină incompetența și lipsa oricărei viziuni a “primarului 0 realizări”.

Și o să vă demonstrez asta chiar cu documente publice postate pe site-ul Primăriei Sector 5.

A avut pe mâna în toți acești ani de când a fost ales primar al sectorului atât bugetul cât și majoritatea în Consiliu (16 voturi din totalul de 27), dar el se plânge că nu l-au lăsat consilierii opoziției. Cât de mic și slab să fie?

Lăsați-mă să subliniez încă o dată: lipsa realizărilor din mandatul său se datorează exclusiv incompetenței acestui primar.

Vedem cu toții cum arată sectorul sub administrarea sa.


În realitate, consilierii opoziției au votat pentru realizarea sălii de sport de la școala 131 nu o dată ci de 3 (TREI) ori. De fiecare dată Hotărârile de Consiliu Local au fost adoptate, trebuiau doar puse în aplicare de administrația Florea. Întârzierile în aplicarea Hotărârilor de Consiliu Local se datorează exclusiv incapacității și incompetenței lui Florea. A cerut vot din partea Consiliului Local de 3 ori și Consiliul Local a votat de 3 ori realizarea sălii de sport. Dar dupa ce Consiliul Local a votat de 3 ori, Florea și-a dat seama că a greșit informațiile pe care le-a furnizat Consiliului si le-a corectat printr-o notă de îndreptare a a erorilor materiale. Iar contractul a fost semnat, pâna la urmă, abia în data de 30.07.2019 la doi ani distanță.


În data de 31.08.2017 Consiliul Local a votat Hotărârea de Consiliu Local nr. 131/31.08.2017 privind transmiterea în folosință gratuită către CNI S.A. a terenului în suprafaţă de 3.300 m.p., din cadrul Școlii nr. 131, Strada Gutuilor, nr. 1, Sector 5, pe durata de execuţie a unei săli de sport construită prin "Programul naţional de construcţii de interes public sau social-Subprogramul săli de sport". Sedința de Consiliu Local s-a desfășurat la sediul Primăriei Sector 5 și a fost votat de consilieri opoziției. [Foto 2] si [Foto 3]

În data de 27.11.2017 Consiliul Local a votat Hotărârea nr. 195/27.11.2017 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Compania Națională de Investiții CNI S.A. a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect pilot – Sală de educație fizică școlară în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 131, Str. Gutuilor, nr. 1, Sector 5. [Foto 4] si [Foto 5]

Aici este de precizat că administrația lui Florea a făcut o eroare în redactarea Hotărârii de Consiliu Local în sensul în care au fost introduse cifre eronate cu privire la suprafața de teren care trebuia predată către Compania Națională de Investiții. Ei au vrut sa predea 3.300 de mp în timp ce spațiul pe care școala 131 îl avea la dispoziție pentru construcția sălii de sport era de 900 mp. Eroarea a fost îndreptată prin Nota de îndreptare a erorii materiale nr. 37281 din 17.04.2018, adică abia după 5 luni. [Foto 6]

Hotărârea nr. 195/27.11.2017 a fost și de data aceasta votata de consilierii opoziției care au fost prezenți la acea ședință.

În data de 10.04.2018 Consiliul Local a votat Hotărârea nr. 62/10.04.2018 privind aprobarea protocolului de predare-primire a amplasamentului în suprafață totală de 900 m2 către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții CNI SA., în vederea executării obiectivului de investiții Proiect pilot - Sala de educație fizica Școlară în cadrul școlii Gimnaziale Nr. 131, Str. Gutuilor, nr. 1, Sector 5.

Și de aceasta data, consilierii opoziției prezenți la ședință au votat pentru. [Foto 7] și [Foto8]

Inapoi