May 6, 2018

Activitate politică

In 15.02.2016 am intrat în politică pentru că apăruseră alternative politice despre care am considerat că sunt oneste și că împreună cu alţi oameni oneşti putem face, în sfârşit, lucrurile să funcţioneze în interesul cetăţenilor. Am decis să mă implic în politică cu propriile mele forţe în a face ceva ca să schimbăm lucrurile în bine pentru că, la fel ca foarte mulți oameni din aceasta țară, m-am săturat de tot jaful pe care îl vedem şi îl simţim cu toţii în jurul nostru

In iunie 2016 am candidat la alegerile locale pentru un post de Consilier Local în Consiliul Local Sector 5 și pentru un post de Consilier Municipal. In decembrie 2016 am candidat pentru un post de deputat în circumscripția 42 Bucuresti.

In mai 2017, în urma retragerii unor colegi consilieri din Consiliul Local Sector 5, am devenit Consilier Local și la data de 03.05.2017 am depus jurământul. In cadrul Consiliului Local Sector 5 am fost membru în următoarele comisii:

• BUGET, FINANȚE, TAXE LOCALE ȘI ALTE ACTIVITĂȚI ECONOMICE

• ECOLOGIE, PROTECȚIA MEDIULUI, SALUBRIZARE, RECICLAREA DEȘEURILOR

• EDUCAȚIE, TINERET ȘI SPORT

In septembrie 2020 am candidat pe poziția 2 pe lista Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Consiliul General al Municipiului București, iar in decembrie 2020 am cadidat pe poziția 3 pe lista AUR pentru un post de deputat în circumscripția 42 Bucuresti.

Incepand cu decembrie 2020 sunt Coordonator responsabil pentru organizația AUR București.

Inapoi